Jacqueline Bach-Smits

Oprichter Bach Plus

Graag stel ik me aan u voor!
Mijn naam is Jacqueline Bach-Smits, mijn politieke carrière ben ik pas laat gestart, 14 jaar geleden!
Als lid van een ouderen partij heb ik met volle overgave daaraan deelgenomen. Maar zoals het zo veel mensen treft, laat de liefde je vele wegen volgen, zo ook mij.
Geheel onverwacht was ik fractievoorzitter van Bach Plus, opgericht door mijzelf. Daar ben ik trots op, zo trots dat ik het heb gedurfd mijn eigen naam er aan te verbinden.
Mijn leven bestaat hoofdzakelijk uit het bezig zijn met mensen en voor mensen, persoonlijk en zakelijk! Ik heb 45 jaar een schoonheidssalon gerund, daarnaast had ik ook een groothandel in professionelen foto en film cosmetica. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan met mensen in allerlei situaties
De politiek heeft altijd mijn belangstelling gehad, wat heeft geleid tot het volgen van een kaderopleiding Politiek.
Waar sta ik voor; speciaal die mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben, zullen altijd op mij en Bach Plus kunnen rekenen.
Preventie is wel mijn belangrijkste drijfveer. Daarnaast zal ik er zelf zorg voor dragen, dat niemand tevergeefs aan zal kloppen bij Bach Plus.
Werk, wonen, zorg, kinderen en ouderen en alles wat daarmee te maken heeft, zullen altijd in mijn vizier blijven. Net zoals Helmond en de helmondse mensen altijd in mijn hart zullen zitten.

Ik hoop dan ook uw vertrouwen te krijgen om dit te kunnen en mogen doen. Als echte Helmondse!

Met vriendelijke groeten,
Jacqueline Bach-Smits
Fractie voorzitter
Bach Plus

email: Jacqueline@bachplus.nl

Tekst inklappen Tekst uitklappen