Bach Plus neemt steeds meer deel aan de politiek in Helmond!!

29 februari 2020

We krijgen steeds meer beeld van wat er allemaal speelt in de gemeenteraad  en het College van Helmond.

Ondanks dat we soms wel eens in de pers worden afgebeeld als een gemeenteraad zonder reuring, is er van alles te doen.  Als voorbeeld “Sportcampus de Braak” waar we als Bach Plus naar uitkijken! Mooi, dat we daar ook aan mee kunnen werken. En het nieuwe “Huis van de Stad”,  een prestigieus project waar we als  Bach Plus ook bij betrokken zijn. Een Huis van de Stad, bedoeld voor alle Helmonders, waar iedereen terecht kan voor alles wat hij wil en moet weten over zaken zoals aanvragen van vergunningen,  geboorte aangifte en aanvraag van (verlenging van) een paspoort. Een Huis van de Stad waar de inwoners welkom zijn: “doe mee met Helmond”, maar vooral ook “neem deel aan Helmond”.

Sinds ruim een jaar zetten we ons in voor het welzijn van al onze bewoners in Helmond! We hebben een aantal speerpunten in het programma van Bach Plus, punten die onze speciale aandacht hebben. Zoals woningbouw voor senioren, een “hot item”. Gerard Bosch is daar druk mee bezig!            Ine Warmerdam houdt zich bezig met alle onderwerpen betreffende gezondheidszorg en welzijn. Voor alle leeftijden van jong naar oud en speciaal voor die mensen die net dat stuk(je) extra zorg nodig hebben.  Zelf ben ik het “gezicht” van Bach Plus, mijn opgave is het om de stem van mijn kiezers te zijn! Daar ga ik voor, of het nu vrouwen betreft in welke positie dan ook, of kinderen, ouderen en werklozen.

Waar het ook over gaat wij zijn er voor U!

Jacqueline Bach, Fractie Voorzitter Bach Plus

BETER ANDERS CORRECT HOOPVOL

Regels Reactie plaatsen

U kunt alleen reageren onder uw eigen naam; uw reactie zal op onze website geplaatst worden.
We gaan ervan uit dat u op een fatsoenlijke manier reageert. Houd uw reactie liefst kort en bondig
We zullen uw reactie niet plaatsen als we vinden dat deze niet voldoet aan onze regels en intenties. Zoals reacties waarin:

  • Beledigingen of onfatsoenlijke opmerkingen staan
  • Op de man gespeeld wordt
  • Reclame gemaakt wordt of een verwijzing en/of URL staat die wij niet willen
  • Iets staat dat aantoonbaar onjuist is
  • Iets staat dat niet ter zake doende is
  • Sprake is van “reageren om te reageren”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee + vier =